LATELY

SUNDE KYLLINGEFRIKADELLER MED SQUASH OG KARRY

Jeg har i øjeblikket en krise hvad angår mad. Jeg føler mig total uinspireret og appetitten til almindelig hverdagsmad har været svækket de sidste par dage. Og NEJ jeg er ikke gravid, ahem..

Men jeg er derimod bare gået lidt i glemmebogen, når jeg tænker på mad og prøver at planlægge madplan for de forskellige dage. Vi har ganske få regler herhjemme hvad angår hverdagsmad – det skal tage under 1 time at tilberede, det skal gerne være sundt og så skal det være mættende. Og så ville det helt klart være et plus, hvis hverdagsmaden kunne give rester til madpakken ;-)

Og til madpakken der har altså været en god genganger, som bare altid har virket for mig. Nemlig kyllingefrikadeller. De her dunser er dejligt mættende og så indeholder de altså nogle ret lækre grøntsager som føre en god portion sundhed over frikadellerne. De er fryseegnet og så smager de altså himmelsk varme, som kolde = perfekt til madpakken ;-)

Så nu sidder jeg og overvejer om jeg skulle lave en god portion til fryseren, så jeg altid kan have dem som reserve, når min mad inspiration svækker igen ;-)

KYLLINGEFRIKADELLER

Du skal bruge:

  • 450-480 g hakket kyllingekød
  • 1 squash
  • 1 stort løg
  • 2 fede hvidløg
  • 1 spsk karry
  • En lille håndfuld persille
  • 2 tsk salt
  • 1 knivspids peber

Riv squash og løg på et groft rivejern. Pres hvidløgene med en hvidløgspresser eller hak det meget fint.
Persillen hakkes fint og det hele tilsættes kødet sammen med karry, kryddersalt og peber. Rør godt rundt, så det bliver en cremet, men fast konsistens. Form frikadellerne og steg dem gyldne i olivenolie på en stegepande.
Server frikadellerne til denne lækre salat eller til en god gulerodssalat.

VELBEKOMME!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY