BIG BLUE BAG!

Du ved du bor sammen med en cykelrytter når….

Nu har jeg efterhånden boet hos min egen cykelrytter Hr. Skov i lidt over et år og der er mange ting jeg studser over, når manden går utrolig meget op i hans cykel og cykel lir. Og jeg griner ofte ved tanken over alle de underlige ting man gør som cykelrytter. Så derfor har jeg udpeget 10 sjove facts som jeg dagligt falder over, når man bor med Hr. Skov ;-)

Du ved du bor sammen med en cykelrytter når:

1. Når du finder ikke bare ÉN, men hele 2 barberskrabere i bruseren. Oh jo! Du troede vel ikke at du var den eneste der barberede ben, vel?

2. Når kæresten spørger om råd til barbering af ben – hvordan barber man sine ben bedst, hvordan undgår man røde knopper og allerbedst – hvor ofte?

3. Når opvaskemaskinen er fyldt med drikke dunke fra dagens cykeltur.

4. Når cyklen bliver en del af boligindretningen – cyklen skulle jo nødig stå ude i regnen eller i skuret, hvor der er masser af plads ;-)

5. Når der altid er en eller flere snacks gemt i køkkenskabene. Skabe og skuffer bliver selvfølgelig tømt for snacks efter en cykeltur!

6. Når aftensmaden primært består af kylling og pasta – protein protein protein!!

7. Når kæresten bruger mere tid på at vaske og pudse cyklen end på rengøring i hjemmet. OGSÅ selvom cyklen står indenfor og ER EN DEL af hjemmet ;-)

8. Når søndagens morgenmad inden træning består af havregrød og meget stærk kaffe! I stedet for det traditionelle hyggelige morgenbord med rundstykker og juice.

9. Når tørrestativer med vasketøj indeholder mere cykeltøj end alm. tøj!

10. Når kærestens garderobe fylder mere end ens egen, pga. cykel bukserne fylder sindssygt med de bagpuder! OG når du irriterer dig over hvordan DÆLEN de cykelbukser med KÆMPE puder skal ligges ordentlig sammen??

Kan du mon nikke genkende til nogle af ovenstående punkter? ;-) Tilføj gerne flere til samlingen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG BLUE BAG!