AVERAGE APRIL

HELLO STAN SMITH

Stan Smith sko: HER

Jeg har længe haft et godt øje til de fine Stan Smith sko. Men hver gang jeg har prøvet dem i sportsbutikkerne, så har jeg alligevel tøvet lidt og følt mig total klodset og “lav”. Sagen er den, at jeg nok bare er en “hæl-pige”, forstået på den måde, at jeg nok bare bedst trives med sko med hæle på. Jeg kan nemlig godt lide den feminine stil og kondisko eller sneakers har nok aldrig været på toppen af min ønskeliste!

Aaaaltså indtil jeg så de her girly Stan Smith sko selvfølgelig ;-) haha.. For jeg må egentlig indrømme at jeg synes de er ret fede og med de røde/pink detaljer, så bliver de jo ret feminine og knap så klodset til mig ;-) Og heeey, de er jo sygt gode at gå i! Mine fødder smelter jo nærmest når jeg hopper i dem og det tror jeg egentlig at mine fødder værdsætter! Så HURRA for lækre sko ;-)

Jeg er lige kommet hjem fra arbejde og er nærmest på vej ud af døren igen. Jeg er nemlig inviteret i madklub sammen med nogle nydelige damer! Og mon ikke mine nye sneakers skal luftes lidt? Det tror jeg nok ;-)

Hav en dejlig aften <3

Skoene er modtaget som gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AVERAGE APRIL