LOOK OF THE DAY: SATURDAY LOVE

LATELY

de fineste gæslinge grene i min stue ;-)

Sikke en uge! Den har både stået på kaffedate, overarbejde, dinnerdates, en tur i biffen og forårsrengøring på terrassen. Jep, jeg synes selv at jeg har været aktiv, trods jeg stadigvæk går og skranter lidt… Kommer jeg mon nogensinde af med den dumme forårs snue? I hope so!

Desværre er Hr. Skov blevet smittet og derfor var vi nødsaget til at aflyse vores søndags planer, som bestod af en brunch date efterfulgt af en gåtur i det fine forårsvejr. Øv, men hey dagen blev pludselig SÅ meget bedre, da jeg fandt ud af at jeg allerede har ferie om en uge! Whaaat? Tænk at vi allerede er nået til påskeferien næste weekend – jeg kan slet ikke vente!!

Men inden jeg kan fejre ferien, så skal den kommende uge bruges på en forfærdelig masse huslige pligter herhjemme (efter 2 x sydom, så trænger her virkeligt) et par blogrelaterede møder, crm salg og en herlig aften med pigerne fra madklubben!

Jeg er klar til den kommende uge! ;-)

Middag efterfulgt en tur i biffen

hvor min veninde og jeg var inde og se Skønheden og Udyret og jeg græd og græd og græd!

Når man modtager pakker med søde treats i – mine samarbejdspartnere kender mig alt alt alt for godt! Ha ha ;-)

har nydt solskinnet og luftet bare fusser i skoene ;-)

i aftes stod den på dinnerdate efterfulgt af live musik sammen med nogle dejlige venner!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: SATURDAY LOVE