LOOK OF THE DAY: STAN MEETS RED

LATELY

Barselsvist hos nogle søde venner!

Jeg må indrømme at jeg allerede er gået i ferie-mode! 9 dage fri og jeg kan slet ikke få armene ned!! Jeg har glædet mig hele ugen til at kunne holde påskeferie i så mange dage! Men jeg har allerede lagt hårdt ud i ferien med bla. forårsrengøring, pudset terrassen, har bagt kage til familiebesøg, IT support, hård træning og et nyt boligprojekt. Oh jo jeg skal bestemt ikke sidde stille i min ferie, tværtimod! ;-)

Men jeg har dog også tid til at nyde det fine solskin med læsning på terrassen, nusse en sød babygirl, gå ture i skoven og selvfølgelig årets første sodavandsis – det hører jo ligesom med, ikke? ;-)

Den kommende uge er allerede godt booket med rare planer. Jeg skal på shopping tur, drikke kaffe og vende verdenssituationen med en veninde, male vores natborde, i biffen og så slutter jeg ferien af med 2 påskefrokoster henholdsvis i min og Hr. Skovs familie!

Ahh ferie – du er god ved mig!! <3

Rigtig god søndag til jer <3

Har passet en syg niece – snapchat hjalp dog lidt på humøret ;-)

Nem banankage – opskrift kommer i næste uge ;-)

Hyggeligt frokost med en sød veninde!

Forårs blomster på terrassen ;-)

Nye sneakers, som jeg er så ellevild over!! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: STAN MEETS RED