LATELY

LOOK OF THE DAY: 20 % OFF

LOOK OF THE DAY: Bomberjakke: Pieces// Kjole: An Ounce CPH// Sko: Bianco// Solbriller: Ray Ban// Halskæde: Bybiehl// Taske: Marc Jacobs//

Glædelig mandag! Og sikke en start på ugen med sådan et fint solskin – man får jo nærmest helt lyst til at smide vinter klunset og slikke lidt sol på terrassen – men også kun næsten ;-) Efter lidt opdatering af dynamisk 365, så håber jeg på mere solskin!

En anden dag hvor solen også skinnede så fint, var i lørdags, hvor jeg var ude og spise middag med nogle søde venner. Da vi efter middagen skulle høre lidt live-musik, så havde jeg hoppet i en kjole med en bomberjakke, som lige kunne toppe outfittet! Jeg synes der er noget lækkert over farven rød og jeg elsker at den kan pifte outfittet op og give en smule kant :-)

Kjolen er af nyere slags og er fra et af mine yndlings mærker, nemlig An Ounce Copenhagen, som faktisk har været såååå søde at give mig en rabatkode, som jeg må forkæle jer med ;-)

Der er nemlig 20 % rabat på hele deres webshop blot ved brug af rabatkoden BLOGGERONHEELS ved checkout! Lækkert, ikke? Der er en masse lækre varer og måske man skulle forny garderoben med enten denne kjole eller denne fine skjorte?

I kan forresten også købe nederdelen magen til min eller den populære blå kjole, som jeg tidligere har vist her på bloggen :-)

Blot et tip! :-)

Indlægget kan indeholde affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY