GIVEAWAY: VIND GAVEKORT TIL BIANCO

LOOK OF THE DAY: BLUE SUIT

LOOK OF THE DAY: Frakke: Vila // Skjorte: Minus // Bukser: Selected Femme // Sko: Bianco // Taske: Nunoo// Solbriller: Ray Bay

Det er ikke til at se at jeg er ret vild med farven blå, vel? ;-) Egentlig er jeg generelt bare vild med at kombinere farver og ikke mindst kombinere et såkaldt “suit” til et outfit.
Da jeg forleden modtog min nye blå taske, så måtte jeg altså med det samme prøve den og så var det jo heldigt at den liiige matchede dagens outfit ;-) haha..

Påskehelligdagene er for alvor startet og jeg må indrømme at jeg nok har været lidt for hård ved mig selv. Jeg har måske haft liiiige lovlig travlt med at booke hele min ferie med en masse planer, men set i bakspejlet, så skulle jeg måske hellere nyde ferien og få slappet af.
Og det er nøjagtig hvad jeg har gjort i dag! Jeg har tilladt mig at holde for alvor fri og slappe af i det lille hjem. Og så må bloggen, boligprojekter og mails blive liggende til i morgen. Det render jo sikkert ingen steder alligevel ;-) haha!

Et tip til mine læsere: Mange af jer har spurgt ind til mine fine pumps fra Bianco og til de heldige – så kan I i øjeblikket spare 20 % ovre på Biancos webshop ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: VIND GAVEKORT TIL BIANCO