GIVEAWAY: VIND GAVEKORT TIL BIANCO FOOTWEAR

LOOK OF THE DAY: SATURDAY LOVE

LOOK OF THE DAY: Top: H&M (lignende HER ) Jeans: HER // Pumps: HER

Jeg er fan af denne lørdag! Ikke nok med at dagen starter med en god morgentræning, så har jeg allerede fået nået de huslige pligter og lidt til. Det er jo 1. april og datoen for at forårs blomsterne skal frem og terrassen skal gøres forårs klar. Og det er lige nøjagtig hvad jeg har brugt min lørdag på indtil videre ;-) Tænk sig alle de bæreposer man kan fylde! Senere står den på en par middag med dejlige venner og muligvis en enkelt cocktail eller to ;-)

Jeg vil selvfølgelig kigge ind til jer med et nyt outfit, fra en af dagene hvor det regnede udenfor – hvor heldigt er det lige at man har plads til at kunne tage outfitbilleder indendørs? ;-)
Outfittet er simpelt og tilsat med et par lækre pumps fra Bianco, som giver outfittet lidt kant. Jeg er ret vild med de pumps, da jeg allerede har dem i sort og grå. Og nu også i pastelfarve ;-)

Må I få en dejlig lørdag! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: VIND GAVEKORT TIL BIANCO FOOTWEAR