MONDAY SHOPPING

LOOK OF THE DAY: SUNDAYS

LOOK OF THE DAY: Bluse: HER // Bukser: Lignende HER Sko: HER // Taske: HER //

Glædelig tirsdag!

Jeg kan da umuligt være den eneste der er lidt sløv i betrækket i dag? Men er det ikke altid sådan på den første arbejdsdag efter ferien? Hvilket egentlig minder mig om at jeg skal huske at slappe af næste gang jeg har ferie og blot nyder friheden og tiden ;-) Og måske endda bestille et mini cruise til mig selv? ;-) haha
Selvom jeg er lidt træt i dag, så fik jeg overstået arbejdsdagen med et smil på læben, fik shoppet lidt med total overskud på kontoen og lige i øjeblikket dufter køkkenet af de her basser, som vi lige om lidt skal have til aftensmad. De er så super nemme at lave og så er de tilmed super sunde! ;-)

Og vi trænger i den grad til at få lidt sund mad ind på kontoen igen, efter 2 formidable påskefrokost i weekenden.
Og apropos påskefrokost – så så jeg således ud i søndags, da jeg var til påskefrokost i Hr. Skovs familie.
Vejret var en smule usikkert, så jeg havde taget en lun sweater på, som jeg kunne varme mig i, hvis vejret nu skulle blive alt for køligt! Og ellers var outfittet ret casual – men det var jo også søndag, ikke? ;-)

Nu vil jeg tilberede det sidste aftensmad og derefter hoppe i seng!

Hav en dejlig aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY SHOPPING