NEM GLUTENFRI BANANKAGE

MONDAY SHOPPING

Reklame links: 1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Det er sidste dag inden ferien for alvor er forbi. Og dagen er blevet brugt på en masse blogarbejde, lidt hjælp fra den lokale It Partner og træning. Og jeg synes faktisk selv at jeg har været noget så produktiv, så meget at jeg overvejer om den skulle stå på snack pandekager i aften.
Hr. Skov ligger nemlig syg og vi har lidt af en regel herhjemme – nemlig at hvis man er syg, så skal man have pandekager ;-) Så overvejer stærkt at bikse en portion af de her pandekager sammen. Det må man jo godt, da jeg jo stadigvæk har ferie, ikke? ;-)

Hvis I skulle sidde og kede jer denne (søndags lignende) mandag aften, så har jeg fundet nogle lækre forårs sager, som jeg selv ville klikke hjem ;-)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEM GLUTENFRI BANANKAGE