LOOK OF THE DAY: LOVELY COPENHAGEN

PRESS DAYS

Da jeg forleden var på visit i København, så brugte jeg bla. min dag på at besøge flere PR-bureauer, som i dagens anledning havde pressedage/presseevents. Og hvis der er noget jeg synes der er mægtig hyggelig, så er det presseevents!

Tænk sig, at kunne gå og småspise lækkert mad, sippe lidt til champagne, mødes med andre bloggere og pressefolk, alt imens man kigger på SS17 og AW17 kollektioner hvad enten det er fashion eller beauty.
Og det er super hyggeligt at gå og kigge og ikke mindst blive vartet op af de søde folk :-)

Ved et af de fine PR-bureauer, som jeg besøgte, var der bla. et kæmpe “Tag-selv-bord” af frozen yoghurt, frosé, slushice, og selvfølgelig det bedste – TOPPINGS!! Som er total meget min yndlings ;-) haha!

Jeg synes det er super fedt, når PR-bureauerne virkelig laver en top-klasse pressedag, så man nærmest får lyst til at hænge ud hos dem hele dagen ;-)

Dagen blev noget af tiden brugt i selskab med de søde piger @jennifergeertsen og @annelinneaholm – det er altid skønt med et gensyn med de søde bloggerpiger! :-)

Nogen var ret begejstret for de kolde fristelser ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: LOVELY COPENHAGEN