BUSY GIRL!

GOD SØVN ER VIGTIGT + GIVEAWAY

Selvom jeg er bidt af et A-menneske, så kan jeg altså rigtig godt lide at sove!! ;-) haha..

Jeg holder så meget af at sove, at jeg oftest går tidligt i seng, blot for at putte under min dyne eller for at falde tidligt i søvn! Og noget der virkelig kan få mig til at falde i søvn i øjeblikket, er vores nye madras.

Forestil jer lige, en madras som du kan synke ned i – uden at den bliver for blød. Og en madras som former sig efter din krop, så du ikke ligger forkert! WIN WIN, ikke?

Grunden til madrassen er så lækker er netop fordi den er bygget op af 3 forskellige lag skum, der tilsammen skaber det bedste underlag for hele din krop – fra top til tå. Og ikke nok med at madrassen er himmelsk, så har vi også fået 2 hovedpuder. OG DER MÅ JEG ALTSÅ LIGE STOPPE JER! For jeg er altså RET kræsen hvad angår en hovedpude!! Jeg er den type der aaaaaltid har ondt i nakken og ligger altid på maven, så min hovedpude skal være hård og gerne så høj som muligt!
Og selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, så er jeg altså faldet lidt for min nye hovedpude! Selvom jeg følte at den var en anelse flad da jeg pakkede den ud, så måtte jeg overgive mig efter den første nat. Den er nemlig “hård” men på en god måde, da den former sig efter dit hoved – hvilket gør det SÅ MEGET nemmere for mig at ligge på maven, uden at få ondt i nakken ;-)

Nu tænker du sikkert – hvor kan jeg få fat i det her henne? Jo, ser du der er som sådan ikke kommet en fysisk butik endnu, men det kommer meget snart til Danmark! Du kan evt. læse mere om det HER.

Og nu til et lækkert treat til mine læsere! Jeg har nemlig fået lov til at udlodde 2 lækre hovedpuder til en værdi af 1100 kr.

I kan nemt deltage i konkurrencen ovre på bloggens Instagram HER. Konkurrencen slutter søndag, hvor der derefter bliver trukket en tilfældig vinder :-)

1 kommentar

  • Tina KH

    Det lyder som en lækker madras og ligeså lækre hovedpuder. Min datter har fået ødelagt alle hendes knogle pga. den behandling hun har fået for sin leukæmi, så vi er netop på udkig efter noget som dit, jeg vil klart læse og se nærmere om produkterne:-) En skam jeg ikke har insta for ville gerne have prøvet lykken med de to puder:-) Aftenhilsner

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUSY GIRL!