LATELY

I HEART YOU | JUST FEMALE X HJERTEFORENINGEN

Reklame links: Tee. Just Female X Hjerteforeningen // Jeans: Pieces // Sneakers: Bianco //

Normalt vil jeg vise jer et outfit og skrive en masse om overvejelser for dette og lidt om dagens planer. Men i dag tager jeg fokuset væk fra selve outfittet og vil istedet fortælle jer om velgørenhed og om at sætte fokus et andet sted.

Sammen med modefirmaet Just Female har Hjerteforeningen designet en T-shirt i forbindelse med kampagnen #iheartyou. Kampagnens formål er at sætte fokus på især unge mennesker, der bliver ramt af hjerte-kar-sygdom, men i den grad også medfødte hjertefejl.

Overskuddet fra salget af T-shirten går til foreningens netværk GUCH, der står for ?Grown Ups with Congenital Heart defects? eller ?voksne med medfødte hjertelidelser?. Netværket er top-aktuelt, fordi det forventes, at antallet af personer med lidelserne vil stige til 20.000 personer inden for det næste årti. Overskuddet går ubeskåret til aktiviteter, som støtter unge hjertepatienter. Det kan være alt fra sociale arrangementer til faglige oplæg med fokus på relevante problemstillinger.

Derfor vil jeg gerne sprede budskabet og vise jer hvordan man kan style den fine t-shirt imens man har en god samvittighed i mavsen og en god gerning på skulderen. T-shirten koster kun 349 kr. og I kan støtte ved at købe den HER.

Og hey, så gør det jo ikke noget, at man ser smart ud, imens man spreder budskabet, vel? ;-)

Indlægget er sponsoreret – meninger og holdninger er mine egne

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY