NEW IN INTERIOR

IDEAL OF SWEDEN

I samarbejde med Ideal of Sweden

Jeg må nok indrømme, at jeg aldrig har været særlig begejstret for covers til mobilen. Ærligt talt, så har jeg nok aldrig været med på mode-bølgen hvad angår covers hvad enten af praktiske årsager eller blot for et anderledes statement.

Og det er nu ikke fordi jeg ikke godt kan se ideen i det, men simpelt af den grund, at jeg synes mobiler i sig selv er ret skønne! Ja ja jeg er en altså lidt af en mormor hvad angår sådan noget ;-) haha! Jeg kan godt lide designet og al den tid og kreativitet der er bag ved designet af mobilerne. Og okay, nogle mobiler er altså også pænere end andre! ;-)

Altså indtil jeg blev tilbudt at teste et par covers. Og jeg er ellers meget skeptisk over hvad og hvem jeg samarbejder med. Og covers stod nok nederst på min liste! Men okay jeg lavede en lille research, som jeg nu altid gør når jeg bliver tilbudt noget, og klikkede mig ind på webshoppen og så de her covers. Og jeg må indrømme at jeg sad og blev helt flov. For nok har jeg været skeptisk fra starten af, men at ligefrem sidde der og have en lille smule dårlig samvittighed over altid at have “gjort grin” med covers før i tiden.
Og så blev jeg altså lidt forelsket. Noget jeg gør i ting som bare spiller og som bare passer spot on til mig! Med andre ord – ting som kan give mig et smil på læben hver dag og ting som jeg virkelig bliver glad for den.

Jeg faldt selvfølgelig først over til det fine prikkede cover – jeg synes den er SÅ SØD og hey så har jeg jo en eller anden forkærlighed for prikkede sager ;-) Den sorte fik Hr. Skov lov til at få og så et ekstra girly cover til mig! Og wupti så blev vi ellers en del af Cover-familien herhjemme ;-) haha!

Nå, men efter den lidt for lange historie ovenover, så ville jeg jo egentlig bare forkæle jer med et lille treat! Jeg har nemlig fået lov til at forkæle mine læsere med en lækker rabatkode til Ideal of Sweden. Skriv IDEALSS17 ved checkout og spar 20 % på dit køb! Rabatkoden gælder ind til d. 31. maj :-)

Jeg håber I har haft en dejlig Kr. Himmelfartsdag! <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN INTERIOR