LOOK OF THE DAY: GIRL WITH THE DOTS AND FLOWERS

INTERVIEW + EN GOD NYHED

På sådan en gråvejrs tirsdag, så kan jeg egentlig godt mærke at det påvirker lidt humøret og hvad skal man så lige stille op??

JO, man skal minde sig selv om at man snart har ferie! Okay, måske er ferien ikke just lige om hjørnet, men den er vel at mærke indenfor rækkevidde!
Hr. Skov og jeg har nemlig besluttet at tage på en lidt tidligere ferie i år ifht. sidste år – og det passer bare så godt ind i vores skema. Og hvis I spørger mig, så er den ferie virkelig tiltrængt. Vi er begge to ret dårlige til at slappe af og vi har altid krudt i røven og løber lidt stærkt indimellem, så en uge helt væk fra dagligdagens trummerum – det glæder jeg mig til! Vi talte allerførst om et minicruse – men fandt frem til at vi begge to havde brug for en afslappende ferie!

Og vi er vel egentlig enige om at når man skal på ferie – så må man jo godt shoppe lidt til ferien, ikke? ;-) Det er i hvert fald hvad jeg bilder mig selv ind ;-) Og det seneste nyt herhjemme er den fine kimono, som jeg også viste frem HER og de fineste sko fra Bianco HER . Altså jeg kunne jo ikke lade vær – de kaldte begge to på mig ;-)

Hvis I ellers har lyst til at vide mere om mig og min garderobe (og shopping skills) – så har Nouw interviewet mig og I kan læse hele interviewet lige HER. :-)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: GIRL WITH THE DOTS AND FLOWERS