LYN KONKURRENCE: IDEAL OF SWEDEN

LATELY

Lidt for overtræt type som trådte i pedalerne på sin mormor cykel i maaaange kilometer ;-)

Øhm… Nogen der kan fortælle mig hvor den uge eller sågar weekend blev af? Jeg synes tiden i øjeblikket flyver afsted, altså på den gode, men måske også på den lidt -åh-gud-når-jeg-nu-alt-måde. For vigtigst af alt er jo at nyde nuét og de små hverdags trummerum . Og ja ja jeg må da indrømme at jeg er temmelig dårlig til at nyde det af og til og det er egentlig også grunden til at jeg laver de søndags-skriblerier uge efter uge – netop for at minde mig selv og ikke mindst jer om, at selv de små øjeblikke kan være gode og er værd at mindes om når ugen er omme. :-)

Denne uge har der været alt fra solskin, arbejde, cocktail fredag, laaaang cykeltur i sommerhus og ellers dagligdagens herligheder. Og jeg glæder mig allerede til at se hvad næste uge byder på. Indtil videre er der planlagt middagsaftale, en tur i biffen, dinnerdate med søde venner og familie-morgenmad hos mutti. :-)

Lige om lidt pakker vi bilen og smutter om til en hyggelig grillaften hos nogle dejlige venner så ingen kære sofa aften her!

GOD SØNDAG!

Årets første grill middag på terrassen – og jeg er vild med det!

En sød “God ferie” gave fra Ilse Jacobsen – nu mangler jeg bare liiige at gøre sommerfusserne klar!

Mindre flatterende, men dog igen sandt billede af et øjebliks svaghed!

kvalitetstid og cocktails med ham her <3

Solskin og bare stænger – jeg er vild med det!!

Den smukkeste udsigt på cykelturen – bliver lidt småforelsket i foråret ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYN KONKURRENCE: IDEAL OF SWEDEN