LATELY

LOOK OF THE DAY: A GOOD DAY

REKLAME LINKS: Tee: Mango // Nederdel: An ounce Copenhagen // Pumps: Bianco // Taske: Leowulff // Solbriller: Kiomi //

Tænk sig, at vi faktisk kun har en 4 dags uge i denne uge! At vi egentlig kun skal arbejde en dag mere og så venter der en lækker fridag på torsdag! Jeg er nu ret fan af det her forårs halvår med masser af helligdage – det giver ligesom lidt overskud på kontoen, når der er plottet små fridage indimellem.

Og apropos forår – så skal jeg sørme lige love for at foråret er over os! Og derfor var jeg forleden også hoppet i bare ben og forårs farver! Ja ja, man skal jo endelig ikke gå ned på det, nu hvor solen er fremme jo ;-)

T-shirten er jeg helt vild med, jeg er faktisk ret fan af de her statement t-shirts og jeg er mere lykkelig over at have fået endnu én med posten i dag! Den skal jeg nok vise frem snarest, I promise! ;-) (ellers er du velkommen til at smugkigge i min Instastories HER )

Men nu vil jeg lukke computeren ned og hoppe i køkkenet, da jeg får dejlige mennesker til middag (overvejer at lave denne salat ) og efterfølgende i biffen og se 3 ting – en spændende film har jeg hørt!

Hav en dejlig aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY