OVNBAGT AVOCADO + NEM BROCCOLISALAT

LOOK OF THE DAY: HEY YOU SPRING

Reklame links: Frakke: Vila // Skjorte: Minus // Bukser: Only // Sko: Bianco // Taske: Nunoo

Godmorgen, fineste!

Blot som man troede at nu var sommeren på vej, så smuttede der sørme lige et par regnvejrsdage ind i denne uge! Hvilket resulterede i lange bukser og frakke igen til hverdags uniformen, som vist i outfittet her. Nu havde jeg jo lige vænnet mig til en forlænget weekend med både bare stænger (for første gang i år!!) og sommerkjoler! Meeen jeg har hørt en fugl (vejrfugl?) synge om at solen vender tilbage igen i dag! YAY!!
Derfor er jeg også hoppet i en sommerkjole, dog med tilhørerende strik, på arbejde i dag – bare lige for at være på den sikre side ;-)

Dog håber jeg på at sommervejret fortsætter helt til i aften, da jeg har en lang dag på kontoret i dag, så jeg krydser fingre for at nå lidt sol på næsetippen i aften ;-)

Hav en dejlig dag! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVNBAGT AVOCADO + NEM BROCCOLISALAT