HH SIMONSEN EVENT

LOOK OF THE DAY: STRIKE OUT

Reklame links: Trenchcoat: Vila // Tee: Minus // Jeans: Pieces // Pumps: Bianco // Taske: Leowulff

Vi snupper lige et outfit fra i torsdag, hvor jeg tog turen til Århus, da jeg var blevet inviteret til et beauty event hos et PR bureau. Det er som altid hyggelig og ikke mindst inspirererende disse events, da man lærer meget om de nye produkter.

Jeg mødte søde @MathildeLinnebjerg som var så sød at tage knipse et par outfitbilleder af mig ( jeg havde igen vovet mig ud mine nye jeans) inden vi tog hjem – efter hvad jeg ville kalde en lang dag med en lang arbejdsdag, lang køretur og et sjovt event!

Nu er jeg lige kommet hjem fra en benhård træning og håbet om at kunne blive bikiniklar begynder så småt at blive en realitet – altså hvis vejret ville vise sig fra sin bedste vis, naturligvis ;-)

Egentlig har jeg aldrig været den helt store fitness type og har altid været super glad for at løbe, men da jeg for snart 2 år siden valgte at sætte løbeskoene på hylden, så kunne jeg godt mærke at jeg manglede min daglig træning. Jeg bruger oftest min træning på at stresse af og puste ud, især når jeg kan have nogle hektiske dage indimellem, så er det rart at have et sted, hvor man kan få stresset lidt af :-)

Nu vil jeg arbejde lidt på bloggen og crm microsoft, inden jeg smutter i seng :-)

Ps. det meste af mit outfit kan I øjeblikket spare 25 % på ovre på Boozt, som kører et mid-season sale lige nu! Blot et tip :-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HH SIMONSEN EVENT