A YEAR AGO: MAJ 16

Min mor og jeg <3

GLÆDELIG MORS DAG <3

Det kan vist ikke komme bag på nogen, at der fejres Mors dag overalt i dagens anledning
.Og er det ikke bare smukt?
Jeg er så vild med ideen, om at min mor skal hyldes en HEL dag. Vores mødre kæmper for, at vi børn kan have det godt og opdrage os til et fuldendt menneske. Så at vi én dag fokuser på det smukke bånd mellem en mor og sine børn, det burde vi alle gøre! :-) Selvom jeg ikke ser min mor hver dag, og da vi er en stor familie, så ved jeg at hun altid er der for mig, både i det store og lange løb. Jeg ringer dog ofte til min mor. Det kan være fordi jeg er ked af det og jeg bare har brug for at tale med min mor. Hun har nemlig en rolig holdning til tingene og jeg får det altid rart, når jeg har talt med min mor. Oftest ringer jeg dog til hende, fordi jeg lige mangler en opskrift eller hvordan er det nu lige, at jeg plejer denne blomst? Eller må den her sarte kjole vaskes på 30 grader? Hehe.. ;-)
For det meste er det nogle tossede ting jeg ringer til min mor om. Men for mig, er det selv de helt små og fjollede ting, der gør mig tryg. Min mor ved meget om alt og så er hun en stor inspiration for mig.

Vidste I, at min mor faktisk lærte mig at løbe langt? Og at hun inspirerede mig til at løbe mit første halvmarathon? Og at hun var flittig til at bruge meget at sin tid på at træne mig op til det selvsamme halvmarathon. Selv da jeg flyttede fra København for 4 år siden, og jeg ikke havde et job eller et sted at bo, så tilbød hun mig, at flytte hjem til hende for en stund, for at komme på rette fod igen. Og når jeg har været syg med mit svimmelhed eller et skadet ben, så har hun været så flittig og besøge mig. Min mor er der bare altid for mig om end det er store ting eller de helt små hverdags sager, så er jeg lykkelig for at have en mor som hende. <3

Så husk at forkæle jeres mødre i dag. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: MAJ 16