LOOK OF THE DAY: 50 SHADES OF BLUE

SKAL JEG STOPPE MED AT BLOGGE?

I sidste uge var altså lidt af en øv uge! Altså ikke på privatfronten eller i helheden, men for bloggen var det altså lidt af en øv uge! Faktisk en uge hvor jeg blev helt i tvivl om jeg skulle lukke bloggen ned! Og der skal altså noget til, skulle jeg hilse og sige! ;-)

Sagen er den, at statistikken på læser antallet faldt gevaldigt i sidste uge! Vi taler altså flere hundrede læsere.
Jeg begyndte straks at tænke, om jeg måske havde valgt nogle helt forkerte blogindlæg, som ikke interesserede mine læsere længere. Eller blot at min læsere var “flygtet” væk i ren og skær kedsomhed!
Faktisk begyndte jeg hurtigt at lave en laaaaang brainstorm over hvordan jeg kunne gøre bloggen og mere spændende! Jeg lavede sågar en Do’s and Don’t liste – i håb om at I ville vende tilbage!

Faktisk kan jeg blive helt ked af det når jeg ser læsertallene dale på den måde, mest fordi I jo er mine læsere og I er med til at få bloggen til køre rundt og gøre den større! Og jeg elsker at I læsere med, jeg elsker tanken om at der er nogle mennesker som sidder derude bag skærmen, som rent faktisk tager sig tid til at læse om mine hverdags sysler ;-)

Så jeg har virkelig vendt tanken MANGE GANGE om I mon var på vej væk og om jeg skulle lukke bloggen ned.
For bloggen er jo intet uden jer ;-)
Heldigvis efter 5 dage fandt jeg ud af at Nouw havde nogle tekniske problemer med statistikken over læsertallene og dette var så grunden til at læsertallene styrtdykkede i sidste uge! Pyyyyh, sikke en lettelse ;-)

Nu er statistikken så småt på vej op igen og jeg kan endelig slappe af og rent faktisk vide, at I stadigvæk læser med derude! YAY!

TAK fordi I læser med! Jeg er virkelig taknemmelig for dette og jeg håber at I vil blive ved med at følge med – det er jo så hyggeligt, når I kigger forbi! :-)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: 50 SHADES OF BLUE