GLUTENFRI CHEESECAKE MED BLÅBÆR & OREO

10 LÆKRE SOMMEROPSKRIFTER

Vietnamesiske forårsruller

Jeg har samlet ti herlige, sommerlige opskrifter lige til at gå i krig med henover sommeren.
Jeg ved ikke med jer, men jeg har en større trang til at lave mad om sommeren end om vinteren. Måske det skyldes at sommeren byder på en masse lækre råvarer, som både er nemme at arbejde med, men samtidig giver en god smag af sommer. Har I det på samme måde?

Om ikke andet skal I (forhåbentlig) stadig have noget at spise og de fleste af de her opskrifter er både nemme og ukomplicerede, så de går bestemt også an efter en lang arbejdsdag eller hvis man er så heldig at have ferie allerede? ;-)

Jeg er dog så heldig at jeg ikke skal stå for madlavningen i aften, da jeg er blevet inviteret ud at spise i madklubben!
Lucky me! ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLUTENFRI CHEESECAKE MED BLÅBÆR & OREO