VEGANSK KARTOFFELSALAT MED ASPARGES OG SENNEPSDRESSING

GOT A FAVORITE?

1. HER // 2. HER //

3. HER // 4. HER //

5. HER // 6. HER //

7. HER // 8. HER //

Et lille overblik over de seneste outfit her på bloggen. Det er sjovt, som lidt sol og lun temperatur kan gøre ved ens outfit, ikke? Der er i hvert fald ikke blevet sparet på farverne haha ;-) Selv elsker jeg forår og sommertiden, hvor det er SÅ MEGET NEMMERE at få skudt outfitbilleder end om vinteren. Så jeg udnytter nærmest også en hver situation for at få snappet et par billeder – dog kræver det lidt overtagelse, fra ham herhjemme, der nu skyder billederne ;-)

Har I mon en favorit? Jeg synes selv bedst om nr. 5 og 6, da det begge er outfits som er super rare at have på og passer lidt til enhver anledning!

Nu vil jeg smutte ned til morgenbuffeten og dase på stranden efterfølgende! Og så beklager jeg på forhånd, men internetforbindelse er hernede er liiiiidt langsom, men med lidt hjælp fra min IT partner, så går det nok ;-)

Hav en dejlig dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGANSK KARTOFFELSALAT MED ASPARGES OG SENNEPSDRESSING