LOOK OF THE DAY: BEACHWEAR

HOME SWEET HOME

Så er jeg hjemme igen ovenpå en mere end herlig rejse – men det ved I jo godt, eftersom jeg skrev det her blogindlæg! ;-) haha.. Men egentlig er det først gået op for mig i dag, at jeg rent faktisk er hjemme nu og er fløjet tilbage til hverdagen. Og jeg tror egentlig at jeg har haft brug for et par dage og gå og summe mig over det og måske vænne mig til at være “på” igen. Det er egentlig utroligt hvad en uges ferie kan gøre – en ferie heeeeelt væk fra hverdagens travle rutiner og arbejde. Og jeg tror simpelthen at jeg har nydt det så meget, at jeg helt havde glemt hverdagen herhjemme.

Det sætter tingene lidt i et perspektiv, ikke?

Derfor tager jeg lige et par dage til at vænne mig til hverdagen igen og til at komme ind i de daglige rutiner som jeg nu ellers holder så meget af. :-)

Så nu vil jeg drikke det sidste af min smoothie nu og smutte på arbejde og nyde hvad dagen nu bringer. Og så vil jeg mindes det lune vejr, skinnende sol og sommertøjet som var at finde på ferien. Og som desværre nok bliver pakket lidt væk i den nærmeste tid, da jeg har hørt at der kommer en masse regn de nærmeste dage! Selvom jeg nu alligevel går lidt og drømmer om flere sommerkjoler, som bla. denne her fra Esprit. Den drømmer jeg sjovt nok om for tiden ;-) haha..

Nå, nok om mine ferie sysler… God dag til jer! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: BEACHWEAR