SUMMER SKIRTS

LATELY

Hold da magle en uge! Jeg er næsten helt mættet med oplevelser, selskab, underholdning og en kæmpe bunke arbejde! Men sikke en uge! For en uge, som kun skulle handle om blogarbejde, deadines og pakning til ferie, men som endte egentlig med at være sprængfyldt med rare planer alligevel! Og ved I hvad? Jeg har nået DET HELE! Såsom at smutte i biffen, spise middag på terrassen med Hr. Skov, pusset og plejet planterne herhjemme inden de skulle på feriepasning, arbejdet hårdt og til tider intenst med bloggen, set 2 gode veninder fordelt på hver sin date, drukket temmelig mange iskaffe – men hvem tæller, været til grillmiddag hos rare venner og fået planlagt en masse lækre indlæg til jer til den kommende uge!

For undetegnede her, smutter nemlig på ferie i dag!! I DAG!! Jeg kan stadigvæk ikke helt forstå det, men alligevel bobler det i maven på mig med sommerfugle – for jeg har glædet mig så meget til en hel uges fri for både arbejde og blog!
Jeg kan mærke at jeg trænger til at koble helt af og blot slappe af uden for meget stress og jag! Men hey, hvis jeg kender mig selv ret (efter 28 år burde man have lært en ting eller to) så kan jeg jo ikke lade vær med at kigge ind til jer ;-) haha.. Så mon ikke der kommer et lille pip fra mig hist og her. Og med hjælp fra min IT support ;-) Og ellers så er jeg aktiv ovre på bloggens Instagram hvor jeg flere gange om dagen vil ligge billeder op fra vores tur :-) I er velkommen til at følge med HER.

Og ellers så har jeg planlagt lidt nye opskrifter, DIY guides, rejseguides, outfits og en masse andet – så her bliver bestemt ikke kedeligt! ;-)

Hav det nu godt og pas godt på hinanden herinde :-)

Brunchdate med en sød veninde!

har spist mig mæt og glad i denne nemme cheesecake

Tog i biffen og savlede lidt over Zac Efron – han er altså lidt af en cutie, ikke?

Duften af krydderurter i mit køkken, Mmmmm…

….som i øjeblikket er på ferie hos min private planter passer, imens jeg selv er på ferie ;-)

Sund og smagfuld kartoffelsalat, genial til grillaften på terrassen skulle jeg hilse og sige ;-)

En af de første middage i solen – ser frem til mange ferie i den kommende uge ;-)

Fredags iskaffe med en sød veninde! Se evt. flere opskrifter på iskaffe HER.

Når man får en temmelig fin æske ind af døren, lige inden man tager på ferie ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER SKIRTS