10 LÆKRE SOMMERDESSERTER

LOOK OF THE DAY: BEACHWEAR

Bikini HER // Kimono: HER //

Home sweet home! Jeg er atter hjemme i det kolde, kolde Danmark igen efter en helt fantastisk ferie!
Vi landede lidt omkring kl. 1 i nat og endte med at hoppe under dynen kl. 3 – nogen var lidt trætte efter flyveturen ;-)

Og selvfølgelig tikkede mit indre ur i morges og efter kun 4 timers søvn gik jeg fluks igang med at vaske tøj, pakke ud og nu sidder jeg egentlig lige og nyder en morgen-smoothie og tjekker mails. Pyh hvor kan sådan en mailboks hurtigt blive fyldt efter en uges fraværende! AV!!

Men selvom jeg er lidt træt i dag, så har jeg god energi og føler mig frisk til en ny uge! Det hjælper selvfølgelig lidt på det, at jeg har taget mig en fridag i dag, så jeg først skal starte på kontoret i morgen. Lucky me!

Nå men jeg ville egentlig blot sige HEJ og fortælle at jeg nu er på fuldtid på bloggen igen og nå ja, så vil jeg også lige vise endnu en omgang badetøj – det passer jo så fint ind i regnvejret i dag, ikke? ;-)

Senere i dag er jeg blevet inviteret ud på frokost og så tror jeg ellers at bloggen, huset og kæresten skal nusses lidt om :-)

Hav en dejlig mandag!

2 kommentarer

  • kathrine

    Du ser bare så godt ud efter en ferie, og det bade tøj passer bare fuldkommen til dig! Dejligt at du er tilbage igen, og skønt at vide din ferie er gået godt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækkert pool look

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 LÆKRE SOMMERDESSERTER