Den personlige studentergave til hende

LOOK OF THE DAY: DOTS & POM POMS

Reklame links: Kjole: Ichi// Sko: Bianco // Taske: Leowulff // Solbriller: Komono //

Et lille ekstra pip fra mig i aften, inden jeg lige om lidt smutter i seng!

Jeg har lidt disse dage, inden jeg lige om lidt tager på ferie. Og jeg synes oftest inden man skal på ferie, at der er 117 ting at holde styr på og deadlines der skal overholdes, så jeg er lidt træt her til aften, må jeg nok indrømme.

Men tanken om at jeg i morgen kan slukke computeren og forlade kontoret for at gå på ferie, det er altså værd at arbejde hårdt for ;-) Og at vi på søndag tager på en lille minicruise ligger pludselig ikke så langt væk ;-)
Så nu vil jeg klappe computeren sammen og smutte til køjs!

Godnat fineste <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den personlige studentergave til hende