HOME SWEET HOME

LOOK OF THE DAY: GOING OUT

Reklame links: Kjole HER // Sko: HER // Solbriller: HER //

En lidt travl onsdag for undertegnede her, så jeg vil blot kigge ind til jer med et outfit fra ferien. Dette outfit havde jeg på en af de første aftener og vejret var så tilpas køligt, at jeg ligefrem kunne lokke Hr. Skov til at snappe et par billeder ;-)

Kjolen er ny og jeg er vild med dens flæser og farver – det er bare lige mig! Og jeg har allerede udset den næste fest, hvor jeg skal have kjolen på igen ;-)

Jeg er netop lige kommet hjem fra kontoret og vil lige hurtigt svare på et par mails og så smutter jeg ellers videre.

Som jeg skrev tidligere i dag, så kører jeg fortsat lidt på feriemode og skal ligeså stille tilbage til hverdagen igen og den bedste kur mod dette, er at lade som om ferie stadigvæk varer ved lidt endnu. Og det gør man allerbedst iklædt en sommerkjole, et par hæle, en hyggelig middag og til slut en tur i biffen ;-)

Hav en dejlig aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME SWEET HOME