VACATION MODE

LOOK OF THE DAY: MI CROISSANT

Reklame links: Tee: Ganni // Shorts: Only //

Et outfit fra den første aften, hvor vejret var lunt, men lidt koldt. Helt perfekt, hvis I spørger mig ;-)

T-shirten er ny og er fra Ganni. I har sikkert allerede set den på diverse sociale medier og nu også her på domænet!
Sådan synes jeg ofte at der er med t-shirts fra Ganni. Nogen vinder mit hjerte (og andres) og andre not so much, men jeg synes til gengæld at denne er super fed og passede lige ned i min kuffert inden jeg tog afsted ;-)
Og hey, så er jeg jo lidt af et madøre og croissant er noget nær det bedste jeg ved det, selvom jeg følte mig en anelse fjollet, da jeg sad ved morgenbordet og iført en croissant-tshirt imens jeg spiste en croissant! Måske en anelse for meget, men hva jeg er på ferie ;-)

Jeg vil smutte i bad og gøre mig færdig, inden jeg skal ud og spise middag med Hr. Skov – vi har nemlig månedsdag og det skal da ikke gå ubemærket hen.. Og ja jeg er typen der stadigvæk synes at måneds dage er hyggelige at fejre – altså når vi lige husker dem ;-) haha..

Hav en dejlig aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VACATION MODE