SWEET JUNE!

LOOK OF THE DAY: OFF TO….

Reklame links: Jakke: Pieces // Kjole: Selected Femme // Pumps: Bianco // Solbriller: Komono //

Godmorgen fineste!

Jeg er stået tidligt op i dag og pakket bilen, da jeg lige om lidt kører mod Aalborg for at besøge min kære Daddy-O.

Hele dagen skal gå med at catche up siden vi sidst sås og så går turen vist mod et sommerland nær byen, med et kæmpe vandland! . Og dem der kender mig, ved at jeg er ret stort legebarn hvad angår forlystelser og ikke mindst den traditionelle tivoli-is! Ja ja jeg bliver altså Henriette 4 år når det rigtig gælder ;-) haha!

I kan selvfølgelig følge med hele dagen på min Instagram og ikke mindst Instastories HER . ;-)

Outfittet er fra forleden hvor jeg var på besøg hos min mor og på vej hjem, så var det oplagt lige at få snappet dagens kluns. Jeg synes det er så rart med den lune temperatur, så man fortsat kan have kjole på. Og I ved jo hvordan jeg er, med mig og mine kjoler! Jeg slipper dem ikke, når jeg først har fået lov til at have dem på i varmen ;-) Og derfor har jeg også hele ugen haft kjole på mere eller mindre hver dag! Mindre kunne jo ikke gøre det! ;-)

Nu vil jeg starte bilen og køre mod Ålleren.

Hav en dejlig weekend sødeste!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEET JUNE!