OREO popcakes

SOMMERLÆSESTAKKEN

Indlægget er lavet i samarbejde med Saxo.com

Selvom jeg er lidt af en læsehest og holder af at læse året rundt, så er der nu noget særligt over sommerferielæsning. Jeg har som regel en hel lille stak, jeg har samlet sammen til ferien og som jeg glæder mig til at dase i en liggestol og sluge.
Jeg holder nemlig allermest af at slappe af i min ferie – jeg ser det nemlig som min egen lille get-away til afslapning og helt cool down metode. Stik mig en strand/pool, en behagelig solvogn, sol og en hel stak bøger og jeg kunne ikke finde på en bedre måde at tilbringe feriedagene på ;-) haha..

Jeg glæder mig allerede til at læse ovenstående stak gennem hele sommeren og der er lidt at vælge imellem, alt fra romantik, kogebøger, krimi og en ny livsstil. Og deriblandt er nogle af mine yndlings forfattere.

Alle bøger skal underholde mig den kommende ferie i næste uge og jeg har selvfølgelig allerede tyvstartet – JEG KUNNE JO IKKE VENTE!! ;-) haha og jeg har på fornemmelsen at de bliver svære at slippe!

Links til bøgerne finder du herunder :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OREO popcakes