SUMMER IN JULY

LATELY

Jeg må nok indrømme at det har været lidt af en hård uge! Ja faktisk har hele ugen føltes som et mere eller mindre jetlag. Siden vi kom hjem fra ferien søndag nat, så har jeg ikke helt kunne finde soverytmen og ikke mindst hverdagsrytmen igen. Men det har jeg jo allerede skrevet en hel masse om HER. Så det vil jeg bestemt ikke kede jer med igen i dag ;-) haha..

Derimod vil jeg vise jer lidt billeder fra ugens løb og et lille smugkig fra vores ferie. Jeg kan forhåbentlig finde lidt tid i dag til at kigge feriebillederne igennem og snart vise jer et lille postkort derfra ;-)

Den kommende uge bliver en god blandet pose af en masse arbejde, træning, omrokering i hjemmet, kigning på bilforsikring og en brag af en fødselsdagsfest for en sød veninde i weekenden :-)

Nu vil jeg ud og nyde det gode vejr med en KÆMPE is – ja ja planen for juli skal jeg jo gerne opfylde ;-)

Kold rosé på en lun sommeraften <3

Nachosbjerget – hej hej bikiniform!

Lørdags morgenmad med traditionel havregrød og sund smoothie – opskrift på sidstnævnte kommer i næste uge ;-)

Fra mig til mig – yndlingsparfumen siden jeg var 21 år <3

Èn croissant – altid croissant. Lille frokost på en nyåbnet café her i byen, som servere lækre fyldte croissanter :-)

Blomstershopping! Efter planen her, skulle jeg gerne gøre terrassen klar til solskin ;-)

Eftermiddags snack imens jeg arbejder på bloggen ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER IN JULY