BACK IN STOCK

LATELY

Jeg har haft en rigtig uge! Sådan en uge med spontane planer, masser af grin, grill, lyse aftener, kærestetid og på pluskontoen med kvalitetstid med familie og venner.

Det er lige præcis hvad sommeren handler om. Og jeg må nok indrømme at jeg ofte glemmer at det er sommer og at jeg også skal huske at nyde det. Og dette havde jeg egentlig som et lille mål for mig selv i denne uge og det har heldigvis holdt stik. Man skal jo nyde sommeren imens vi har den – også selvom den ikke byder på solskin hver dag ;-)

Apropos sommer – så går jeg ind i den sidste uge inden ferien starter for mig igen. Jeg glæder mig til et par ugers ferie med så rare planer. Men inden skal den næste uge lige overståes med bla. loppemarked og dinnerdates på programmet.

Nu vil jeg nyde resten af min søndag i regnvejr. Findes der noget hyggeligere end en søndag i regnvejr? I ved jo allerede, at jeg holder meget af regnvejr, så meget at jeg har lavet en guide til hvad man kan lave på en regnvejrsdag ;-) Det føles lidt som et kæmpe badeland udenfor ;-) Derudover har jeg fået besked på at være stille ;-) haha.. Det er sidste etape i Tour De France i dag, så I kan jo nok gætte hvor Hr. Skov er placeret herhjemme ;-)

Sommernegle på en grå dag ;-)

Friske blomster i en ny vase <3

Lørdags brunch date på en ny café i byen :-)

Efterfulgt af solskin på terrassen..

Søndags udsigten fra hvor jeg sidder lige nu ;-)

Grillede skumfiduser ftw <3

2 kommentarer

  • Hejsa!Jeg ved dette er helt ude af kontekst til ovenstående indlæg, men jeg ville bare spørge, om du evt. ved hvordan man laver hastags på sine indlæg, således at flere læsere finder de af ens indlæg der har relevans for dem? Ved at man kan det ved eksempelvis bloggersdelight, men kan ikke lige umiddelbart finde den funktion her, øv.
    Jeg er ret ny her på siden, så undskyld det måske (måske ikke?) dumme spørgsmål!

    Følg gerne med på

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK IN STOCK