TIL ALLE BLOGGERE OG FOTOEKSPERTER! HJÆLP!!

LOOK OF THE DAY: OFFICE ATTIRE

LOOK OF THE DAY: Bluse: HER // Nederdel: HER // Sko: HER // Taske: HER //

I aftes havde vi en ualmindelig dejlig start på weekenden efter at have tilbragt aftenen med søde venner og skåle weekenden ind.
I dag er en anden slags, da jeg er vågnet temmelig tidligt (damn you A-menneske – skulle man opsøge et kursuscenter hvor man kan lære at sove længe?) og har snuppet dynen med ind i stuen med computeren placeret i skødet. Jeg kan nemlig lige nuppe et par timers arbejde inden dagen for alvor går løs.

Faktisk nyder jeg de små timer om morgenen, hvor jeg har timerne helt for mig selv. Der er stille omkring mig og de eneste lyde der titter frem er fuglefløjt som minder mig om, at det er tidligt om morgenen og en ny dag er startet.

Jeg holder meget af de stunder, hvor jeg lige kan få et break fra hverdagens travlhed og blot få tid til tanker og arbejde. Specielt når mailboksen har været forsømt i ugens løb, så det giver en god fornemmelse i maven at man kan starte dagen med rent faktisk at være lidt foran ;-) haha..

Lige om lidt hopper jeg i tøjet og vil ud og finde en café som serverer en lækker brunch. Jeg overvejer at tage min veninde i hånden og teste et nyt brunch koncept der er kommet til byen ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL ALLE BLOGGERE OG FOTOEKSPERTER! HJÆLP!!