LATELY

LOOK OF THE DAY: THE PERFECT SUMMERDRESS

Kjole HER

Den sidste aften på vores lille ferie, hoppede jeg i denne fine lange sag. Kjolen var helt perfekt til den sidste aften, hvor vi var ude og spise med udsigt udover havet og med en lille solnedgang på sigt. Dog er kjolen en anelse lang til mig ,specielt fordi jeg havde flade sandler på denne aften. Men jeg er sikker på at med et par høje hæle eller et bælte i taljen kan gøre store underværker.

Da jeg havde kjolen på, gik jeg og tænkte på hvor ærgerligt det er, at jeg ikke har et eneste bryllup at skulle til, denne sommer. For kjolen ville da passe uendelig meget til en bryllups fest, ikke?
Men jeg må tage mig til takke med alle de andre rare fester og sommeraftener i løbet af sommerferie, hvor jeg gladeligt kan hoppe i kjolen igen ;-)
Jeg kan i hvert fald varmt anbefale jer kjolen, da den er noget så rar at have på ;-)

Jeg har liiiiige lidt ekstra travlt i dag, så jeg render lidt stærkt, så jeg ville blot kigge ind til jer og ønske jer en god mandag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY