LATELY

MINE SKØNHEDS REJSEFAVORITTER

TEKST Reklame links: Coola solcreme spf30: HER // Coola læbepomade spf30: HER // MN Finish spray: HER // MN Shampoo: HER // MN conditioner: HER // Björn Axen Dryshampoo: HER // RFSU kølebalm: HER // Foreo renseapparat: HER //

Mine sommer-/ferieskønhedsfavoritter jeg har haft med i kufferten da vi var på ferie og som jeg har haft stor glæde af igennem hele sommeren. For mig handler sommer-beauty om less is more og med en vandfast mascara, solcreme med høj faktor, pleje til håret, en hurtig rens til ansigtet og en god kølene balm efter barbering er hvad jeg har brug for på en uge i solen og gennem hele sommeren.

Da jeg til hverdag bruger min Foreo ansigtsrenser, så er det altså rart at man kunne snuppe den lille rejsestørrelse og hurtigt kan få renset huden morgen, middag og aften. Noget jeg ellers ikke ville have tid til eller hurtigt vil glemme er netop hudpleje og ansigtsrens. Og egentlig er det ret vigtigt, da huden netop bliver udsat for lidt af hvert på sådan en ferie.

Derudover har mit hår altid brug for den helt store pleje på min ferie og i år var det en helt anden sag, for de små rejsestørrelser fra Maria Nila var så nærende og plejende at jeg ikke har haft behov for en ekstra hårkur. Tro mig, det plejer at være en sammenligning mellem mit hår og en høstak ;-)

Barbering og sol er virkelig en dårlig kombination. Huden bliver ret tør af sol og forestil jer hvordan huden bliver mere tør af at få en skraber slidt op på benene. Dette kan både give irritation og røde knopper, specielt under armen og bikini linien. Derfor brug blot en lille smule creme/gelé til at køle efter barbering og lad det tørre inden du tager tøj på. Tro mig, du vil takke mig senere ;-)

Tilsidst vil jeg lige slå et ekstra slag for solcreme! DET ER VIGTIGT og gerne med en HØJ faktor, bare rolig du skal nok blive brun alligevel ;-) Men egentlig er det vigtig med en god og høj faktor, da din hud bliver udsat for en masse sol og tørhed, og en forbrændt ud er nærmest selvmord for ens hud, så husk det nu!! ;-)

Måske venter dig en lille sommerferie til jer i løbet af august? Eller forhåbentlig får vi solen og den lune temperatur at føle inden længe og så er dette lille sommerkit altså guld værd! :-)

God ferie <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY