SLÅ OM KJOLER

POSTCARD: VACAY

Jamen altså hvor går en uge bare alt for hurtigt. Det har været så, så fedt og jeg kunne godt lige nappe en uge til.

Selvom det snart er 2 uger siden at jeg kom hjem fra ferien, så ligger den altså mig ret nært og det føltes lidt som om det var den anden dag vi kom hjem til Danmark igen.

For ikke nok med at ferie i sig selv er skønt. At rejse væk, komme til et varmere sted, nyde luksus omkring én og ikke mindst afslapningen på ferien. Så er jeg ret vild med sidstnævnte. For egentlig er det ikke noget jeg selv bruger så meget tid på, nemlig afslapning. Men på denne ferie var det blot så tiltrængt og jeg nød at kunne være i nuét og nyde de små øjeblikke omkring mig. Og ikke mindst kysse og nusse lidt om Hr. Skov. Selvom vi godt kunne have brugt en sprog oversætter af og til ;-) haha..
Da vi begge har nogle travle hverdage, så er det SÅ rart at kunne hive en uge eller dage ud af kalenderen og blot lade hverdagen være lidt i baggrunden.

Så selvom det ikke var en vild storby ferie eller en luksus ferie til et eksotisk sted, så har jeg nydt min afslapnings ferie med min kæreste og fået lidt overskud på arbejdskontoen igen. Hvilket jo selvfølgelig betyder at jeg er 100 % motiveret igen for at blogge igennem hele sommeren for jer :-)

Her er lidt billeder fra vores tur :-)

Findes der noget bedre end at ligge på en solseng dagen lang og få serveret yndlings iskaffen når man trænger til at blive kølet ned? ;-)

Se hele outfittet HER.

Inden vi tog afsted på ferie, var vi lidt på jagt efter et spil som Hr. Skov ville være med til og så faldt vi over Backgammon – et spil som mildest talt er blevet favorit her i forholdet ;-)

Sådan ca. så bordet ud for 2 teenagere ha ha.. En af de sidste aftener skulle vi have brugt nogle penge, så da vi nærmede os en kiosk så var dette udfaldet. Vi synes selv at det var temmelig tosset og følte os som 2 teenagere der drak breezer (en billig efterligning som smager meget værre end breezer) og spiste slik og chips ;-) Og mormor her der selvfølgelig skulle have vand til at skylle ned med ha ha..

Min nye bikini blev luftet godt og grundigt! I kan se flere bikini billeder HER.

På stranden havde de de bedste friskpresset juice og da I jo kender mig temmelig godt efterhånden, så ved I jo at jeg har en svaghed overfor iskaffe og friskpresset juice! OH jo jeg fik fyldt juice depoterne op på ferien ;-) haha..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLÅ OM KJOLER