GARDEN FEELING

TIL ALLE BLOGGERE OG FOTOEKSPERTER! HJÆLP!!

Jeg skal have købt mig et nyt kamera ? og jeg tænkte, at det kunne være interessant, dele lidt tanker om den beslutning; flere af jer der læser med, har selv blogs og går selv meget op i billeder. Og andre af jer, står måske og skal have investeret i nyt inden sommerferien og udlandsrejser:)

Det jeg bruger nu er et Canon EOS 1000D, har nogle år på bagen, 5 år faktisk. That?s a while. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange billeder, det har taget gennem årene ;-) Jeg har været SÅ glad for mit kamera og den har været med på mange ture og har foreviget nogle af de smukkeste og bedste øjeblikke i mit liv.
Men nu er den blevet lidt forældet og så har den fået plaster på og har fået lidt skræmmer hist og her. Så nu er det vist på tide med et nyt.

Jeg er på udkig efter et kamera som både kan filme og som kan tage mit selv-lærte-kamera-skllls til et højere level og udvikle mig til en bedre fotograf. Jeg er næsten sikker på at det skal være et Canon kamera igen. Specielt fordi jeg er så glad for min linse som jeg købte for lige knap et år siden.

I kan nok fornemme, at jeg er en rigtig Canon-pige, og når først man begynder at investere i optik, så er det jo en slags commitment for life ? nu er det mig og Canon forever ;-)

Men hvilket et skal jeg vælge? Jeg har et lille crush på Canon EOS 750D, men er også brændt lidt varm på 1300D og jeg har lidt svært ved at vælge. For det er jo et kamera der skal bringe bloggen og mig videre og som jeg gerne skulle kunne samarbejde med i mange år. Så for mig er det altså et vigtigt valg.

Og der kommer I så ind i billedet!! Hvad har I af erfaringer?

Hvilket kamera bruger I? Og hvilket et kan I anbefale?

Jeres tips og anbefalinger er guld værd <3

2 kommentarer

  • Jeg synes, at du skal overveje at investere lidt flere penge og så gå op i 70D eller 80D, så du får et bedre autofokus system, som vil give dig meget glæde, hvis du også opgraderer objektiver på et senere tidspunkt (og filmer for den sags skyld)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Med de krav du stiller så ville jeg foreslå 760D’eren fra Canon. Der er meget få butikker der har 750’eren på lager. Da den er udgået. Du får meget mere for pengene. Plus at hvis du vil videofilme så giver 760D mange flere muligheder

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GARDEN FEELING