10 ting du kan lave på en regnvejrsdag

A YEAR AGO: JULY

havde pandehår og talte om at fejre store begivenheder

For et år siden dasede jeg den på ferie og skålede i tide og utide i vin og champagne da der optrådte sig adskillige begivenheder! Derudover indrettede jeg nyt hjemmekontor til Hr. Skov og jeg og bagte en hel del!
Ja juli sidste år var altså bemærkelsesværdig og ikke mindst en feel-good måned! Specielt når jeg kigger alle blog indlæggene igennem og ser billederne derfra. Juli måned plejer nu altså også at være en god måned. Folk summer af ferie og alle er generelt bare mere glade. Og således håber jeg altså også at august vil blive :-)

Jeg holder lidt af en off-dag herhjemme i dag, da jeg er i fuld gang med at pakke. For i morgen smutter jeg til Hamburg og bliver der indtil søndag! Og I kan tro jeg glæder mig! Heldigvis har jeg sådan et fint mobilabonnement som gør at jeg gratis kan opdatere i udlandet!

Men mere om det i morgen ;-)

delte opskriften på den sødeste chokoladekage! Opskrift HER.

stylede et ellers mørkt sommeroutfit med en ny regnjakke!

var tydeligvis (også) glad for slik sidste sommer ;-) haha..

kørte squat challenge med jer og nogle af jer var friske at hoppe med på vognen :-)

talte om at holde en pause fra hverdagen

delte opskriften på den nemme regnbue salat

trodsede regnvejret og hoppede i det her sommeroutfit!

delte tips til 15 snacks på farten – se dem alle HER

var på besøg hos Natura Siberica på Strøget

delte tips til hvordan du får din Monstera løftet ved et nemT trick – se mere HER

var hoppet i en noget krøllet skjorte ;-)

delte opskriften på en hurtig og nem iskaffe – se opskriften HER

tippede om en lettere måde at læse på, på ferien ;-)

delte postkort fra vores ferie sidste år..

og var hoppet i en rød rød rød kjole ;-)

og viste mit lille hjemmekontor frem ;-)

viste et outfit fra ferien og talte lidt om jetlag og feriemodus..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du kan lave på en regnvejrsdag