SUND CHOKOLADE MOUSSE MED MANDEL KROKANT

FROKOST PÅ BE STEAK

Da vi forleden var i København, spiste vi frokost oppe på Illums rooftop. Vi havde egentlig hele tiden planlagt at vi ville spise frokost deroppe, da vi tidligere har spist på en af de lækre resturanter deroppe, læs op min oplevelse HER.

Vi havde tidligere hørt om Be Steak, som skulle være kendt for deres lækre grillet burger og deres suveræne kød fra de bedste leverandører. Så vi takkede hurtigt ja til invitationen på Be Steak.
Resturanten er super hyggelig og mørk, så det minder lidt om en udenlandsk stemning. Derudover havde vi udsigt ud til køkkenet (dette er altid et kæmpe plus for mig) og til deres kæmpe vin skab, så man kunne tjekke deres udvalg nøje.

Jeg bestilte deres populære cheeseburger (en gang burger pige – altid burger pige) og Hr. Skov endte med at bestille deres New York Strip bøf.

Vi kan varmt anbefale begge dele, da portionerne var lige tilpas og super lækkert. Kødet var mørt og tilberedt til UG.

Næste gang vil jeg helt klart prøve deres Tartar med ansjos-mayo og frisk trøffel – det lyder så lækkert! Og nå ja så skal jeg bestemt også prøve deres dessert – selvfølgelig!

Dette er helt bestemt en anbefalelsesværdig sted at spise, frokost som middag. Og hvis man ikke er kendt i København, så vil jeg klart anbefale jer at tage et smut op på Illrum Rooftop og prøve en af de lækre resturanter og ikke mindst få en plads på deres tag terrasse med udsigt udover strøget :-)

Vi blev inviteret af Be Steak –
men meninger og holdningerne er mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUND CHOKOLADE MOUSSE MED MANDEL KROKANT