WHEN IN HAMBURG

LATELY

Hold nu magle for en uge! Jeg er helt blæst bagover over alle de indtryk jeg har fået i denne uge! Den har virkelig fået max gas med både ferieliv og festival!

Jeg er atter hjemme i Danmark igen efter en noget fantastisk tur i Hamburg. Jeg er glad på den der “jeg-er-lige-kommet-hjem-fra-ferie” måde. Men samtidlig er jeg også vildt udmattet efter en noget hektisk, men dejlig weekend i det tyske! Jeg fortalte jeg jo lidt om den vilde festival HER, men jeg har mange flere billeder og historier at fortælle når jeg lige får kigget alle billederne igennem. Så jeg skal nok dele mere fra min tur i Hamburg og tænker at en guide vil være aktuel! Hvis I er nysgerrige efter at se hvad jeg har lavet – så er I mere end velkommen til at hoppe over på min Instagram og se mine Instastories, hvor jeg har opdateret live fra min iphone :-)

Men lige nu vil jeg lukke computeren sammen og kysse lidt på Hr. Skov og blot nyde at være hjemme igen. Derudover skal der lades op til en ny uge med både en tur til København, en kaffedate, shoppingtur og en babyskanning! (altså ikke mig) Oh yes! jeg er klar!

Hav en dejlig søndag fineste <3

har været på den fineste lille havn

Når gråvejr og regn kan få min stue til at se efterårsagtig ud ;-)

har været i et kæmpe tivoli marked – dog turde jeg ikke det kæmpe hjul ;-) haha

har stået tidligt op til et photoshoot med denne fine himmel udsigt! <3

har spist rester fra denne kage fra i sidste uge – jeg lover at opskriften kommer op på bloggen snarest!

har prøvet paddle-boarding! Noget af det sjoveste jeg nogensinde har prøvet!

har bagt denne nemme kage – blot fordi jeg har ferie ;-)

har været på Mexico strasse i Hamburg – virkelig lækkert mexikansk mad! I love it!

har været på den hyggeligste cykel-aften-tur med Hr. Skov – det gode vejr skal jo nydes!

har været på Is-festival og spist adskillige is! Helt klart et besøg værd!

Træt type på vej til en lang dag i Hamburg!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN IN HAMBURG