LOOK OF THE DAY: YELLOW FLOWER

LATELY

Et glad type der har designet sin egen is i Magasin ;-) haha

Denne uge små og store højdepunkter i form af billeder.
Der har været alt fra regnvejrs aften til svømmetur i Nordhavn og til et par dage i København. Og tak for de jeres søde ideer til hvad vi kunne lave og spise henne i København :-)

Men nu er det altså blevet søndag og derved også tid til at reflektere over ugen. Og ikke mindst ferie. For jeg er stadigvæk feriebarn – i hvert fald lidt endnu. For i morgen starter en ny uge og jeg er tilbage på kontoret igen for fuld drøn, så jeg snupper lige et par timer i dag til at nyde det sidste af min ferie.

Ferien har været noget så rar med både tid til Hr. Skov, tid til familie, veninder og et smuttur til Hamburg for mit vedkommende :-) Men jeg kan også mærke at jeg glæder mig til at starte igen på arbejde og få en normal hverdag igen. Jeg har nok haft brug for at have en billig oversættelse over hvad ferie egentlig betyder ;-)

Den kommende uge kommer til at bestå af en masse overarbejde, et bryllup og nydning af de få sommeraftener der er tilbage her i august. Og måske grille en smule mere, spise en ekstra is og bage en ekstra sommertærte – muligvis denne her!

Den fineste solnedgang på Nordhavn

Fredagsbrunch på den hyggeligste lille café.

Torsdags øl på trappetrinnet med søde venner..

Og min første gang på en Christiania cykel med egen chauffør – spørg mig lige om jeg havde optur over dette! ;-) haha

På Papirøen og spise æggewraps

Efterfulgt af solskin og en lyserød cocktail ;-)

Mon jeg skulle pynte mine fremtidige cocktails som denne? Amen se lige – det er jo lige mig!!

Efterfulgt af tapas middag hos søde venner

Fredags fyraftens champagne event hos Miinto

En glad type i solrige København <3

Gik overload på toppings i Magnums Pleasure Store i Magasin du Nord ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: YELLOW FLOWER