LOOK OF THE DAY: DENIM IN LOVE

LATELY

Blommer fra svigermors have. Mon man kunne lave nogle gode opskrifter til dette?

Ugens højdepunkter i billeder – dog en anelse forsinket.
Jeg havde en slags OFF-dag i går. I kender det sikkert, sådan en dag hvor man går lidt rundt om sig selv, ikke får udrettet noget særligt og man allermest bare har lyst til at blive under dynen. Jeg har en lille anelse, om at det bunder i ren udmattelse efter en hård arbejdsuge på nær 70 timer, fordelt på blogarbejde og mit arbejde hos polisen. Så nu er jeg tilbage med mit microsoft dynamics 365.

Men efter en fridag, så er man altid lidt ekstra frisk og motiveret, ikke? I alle tilfælde glæder jeg mig til den denne uge som består af et photoshoot, kæresteaften med Hr. Skov, en masse overarbejde, en planlægning af en kommende og spændende ferie, besøg af de sødeste piger i vores pige-loge og så skal jeg ENDELIG til frisør igen efter knap 6 måneder ;-) haha

Hvad skal I mon lave? :-)

Den fineste solopgang i lun temperatur – de få øjeblikke der virkelig skal nydes <3

Italiensk is fra min yndlings IS pusher shop ;-)

Et betydningsfuld kort, som sætter tankerne i gang…

Banankage i en lidt anden udgave end den originale opskrift HER.

Burger overload på hyggelige Be steak

Det fineste og hyggelige have bryllup i weekenden

Iskaffe på terrassen – en af de få solrige dage inden efteråret tager over skal helt klart nydes!!

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: DENIM IN LOVE