HEY YOU FRIDAY!

LATELY

Blomster fra søde Hr. Skov – lige min stil <3

Glædelig søndag herinde!

Jeg beklager stilheden herinde i går, men efter en uge med lidt for meget arbejde, så har jeg været temmelig udmattet og har nok haft brug for en slow weekend med ikke for meget hejst og planer. Så jeg tillod mig at snuppe en fridag fra bloggen.
Trods træthed, så har det altså været en mægtig uge med både studsning af lokkerne, shoppetid, pigemiddag, arbejde og en kærestedate med Hr. Skov. Sidstnævnte var altså al over forventning ;-)

Jeg har altid en ide om at jo mere man fokuserer på de rare ting i hverdagen, jo mindre har man tid til det modsatte – en rar reminder at have i baghovedet når man synes det hele bliver lidt for trist.
Og derfor vælger jeg også at jeg hver søndag fokuserer på alle de rare ting der er sket i ugens løb :-)

Et photoshoot med denne smukke pige og runde mave <3

En ny urtepotte i piget farve ;-)

Dinner for two – årsdag med Hr. Skov

Og alternativ dessert ;-) Men muligvis den sidste denne sommer!

Efterfulgt af solnedgang og havet – bliver ligeså betaget hver gang!

Besøg af søde tøser til mexikansk middag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEY YOU FRIDAY!