A YEAR AGO: JULY

LOOK OF THE DAY: ANOTHER DOT DAY

Reklame links: Bluse: HER // Nederdel: HER // Sko: HER // Taske: HER //

Sponsoreret indlæg

Hej piger!

Jeg sidder lige nu i Frankfurt lufthavn og venter på mit fly. Jeg er nemlig blevet inviteret til Hamburg i denne weekend sammen med et par andre bloggere rundt om i verdenen i forbindelse med kampagnen #einsmuttur. Så jeg nyder lige et enkelt øjeblik til at blogge lidt for jer i dag, inden weekenden for alvor går løs med sightseeing og festival. Og så er det altså hyggeligt at være tilbage efter 2 år.

Jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret her på bloggen, så meget som jeg nu kan. Og ellers så regner jeg med at opdatere live fra hele weekenden på Instagram og Insta stories på min iphone – så hvis I har lyst til at være med på sidelinjen og se hvad jeg laver denne weekend, så hop endelig over på min Instagram og følg med :-)

Outfittet er forresten fra forleden – jeg har så mange nye billeder jeg gerne vil vise jer – men er lidt håbløs bagud. Forhåbentlig kan jeg nå at arbejde lidt på mine flyture – I hope so!!

Nå nu vil jeg på jagt efter en chokolade croissant og en iskaffe inden mit fly letter!

Vi ses :-)

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: JULY