ONE POT PASTA

LOOK OF THE DAY: BOHEMIAN IN HAMBURG

Reklame links: Kjole: HER // Sko: HER // Taske: Leowulff //

Det kan vist ikke længere komme bag på nogen, at jeg er temmelig vild med kjoler og nederdele! Ja faktisk alt feminin påklædning passer mig godt ;-)
Og denne sommer har der været SÅ STOR hype omkring sommerkjoler og bestemt slå-om kjoler . Faktisk så meget at de oftest er udsolgt kort tid efter at de er kommet på lager.

Men jeg har fundet min helt egen favorit sommer kjole, som sjovt nok ikke er en slå-om kjole. Egentlig fordi inderst inde i mig bor der en gammel boheme dame, så elsker at klæde sig lidt ud og samtidig være lidt naturlig og hippie agtig haha..

Og derfor måtte jeg simpelthen eje denne kjole da jeg så den forleden. Den er SÅ rar at have på og så tænker jeg at den også kan bruges i sen sommer tiden og endda til vinter tilsat et par hæle og strømpebukser ;-)
Der bor åbenbart også den praktiske gamle dame inden i mig ;-) haha

Overvejer lidt om jeg skulle hoppe i den til en bryllups fest i weekenden ;-)

Outfittet er fra da jeg var i Hamburg! Jeg gik hele tiden i frygt for at miste min bagage i lufthavnen, da mit fly var forsinket! Heldigvis havde jeg en rejseforsikring der kunne dække, hvis uheldet var ude ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE POT PASTA