COCKTAILS: LA VIE EN ROSE

LOOK OF THE DAY: DENIM IN LOVE

Reklame links: Skjorte: HER // Sko: HER // Taske: HER // Tørklæde: HER // Solbriller: HER //

Pyyh.. Jeg har været tidligt op i dag, da jeg i morges smuttede ud af sengen og tog på arbejde! Oh jo du læste rigtigt, arbejde på en lørdag! Men nu er jeg hjemme igen og har blot en lille stund til at skrive dette blogindlæg og derefter hoppe i noget andet tøj. Vi skal nemlig til bryllups fest senere i dag, så jeg krydser fingre for at vejret holder – i hvert fald lidt endnu ;-)

Jeg må indrømme at jeg er temmelig træt og føler at det har været en lang arbejdsuge, men heldigvis har jeg fri hele dagen i morgen, så den skal bruges på opladning, de huslige pligter og blogarbejde ;-)

Nå jeg må smutte!

Hav en dejlig weekend <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COCKTAILS: LA VIE EN ROSE