LATELY

LOOK OF THE DAY: POLKA DOT

Reklame links: Kjole: HER // Sko: HER //

Der er gemt en lille romantiker i mig. Faktisk så er jeg total corny hvad angår alt kærlighed og følger dertil. Og derfor summer det lidt ekstra af sommerfugle i dag, da Hr. Skov og jeg har årsdag! Sådan nogle ting må man naturligvis gerne fejre, hvis det stod til mig ;-)
Så vi skal selvfølgelig bruge aftenen på at holde i hånd, gå en lang tur langs den nær bys havn, og ud og spise!
Og egentlig burde man gøre dette noget oftere udover de sædvanlige mærkedage! Faktisk burde man hive en dag ud kalenderen hver uge eller måned som kun er til dating med sin søde kæreste – for det er jo egentlig ret hyggeligt at gå med date med sin kæreste, også på en hverdag! Egentlig havde vi allerede fejret det lidt da vi var på et weekendophold i København . Men nu fejrer vi det igen i aften..

Så jeg glæder mig til at Hr. Skov henter mig senere og vi skal ud og “fejre” vores årsdag! Og sikke et solskin til denne aften – det må næsten byde på en fejrings-is senere ;-) haha

Ps. hvis man er lidt nysgerrig ang. vores forhold, så deler jeg sjove facts om dette HER og HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY