BLÅBÆR SMOOTHIE

LOOK OF THE DAY: YELLOW FLOWER

Reklame links: Kimono: Becksöndergaard// Skjorte: Minus // Nederdel: Oenling // Sandaler: Samsøe Samsøe (lignende HER) Taske: Leowulff //

Dette outift har alligevel et par uger på bagen. Ja faktisk er outfittet fra sidste fredag hvor jeg kunne fejre at jeg gik på ferie! Og sikke en dag at gå på ferie på – der var nemlig højt solskin, en gul mur, en frokost date og fiskemiddag og vino med Hr. Skov om aftenen.
Men af en eller anden grund så har jeg ikke syntes at vejret var lige lovende siden den fredag, så jeg har gået og gemt lidt på denne ;-) Og nu kan jeg vist ikke holde på den længere – så her er altså outfittet, serveret på en regnfuld lørdag ;-)

Vi er kommet hjem fra København igen og i dag står den på vasketøj, bagning, oprydning og forhåbentlig lidt afslapning blendet ind. Jeg begynder nemlig ligeså stille at lade op til arbejdsugen der truer mandag. Derudover trænger jeg gevaldigt meget til blot at være hjemme efter nogle lange dage ude med sociale arrangementer.

Så jeg snupper lige en søndag på en lørdag ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLÅBÆR SMOOTHIE