VOGELBALL FESTIVAL LOOK

#VOGELBALL

Sponsoreret indlæg

Nå nu kan jeg vist ikke trække den længere… For selvom det allerede er 4 dage siden at jeg var inviteret til festivalen VOGELBALL, i forbindelse med kampagnen #EinSmuttur i Hamburg, så svæver jeg altså stadigvæk rundt på en festival-musik-sky. Og jeg har derfor sat mig ned på kontoret i dag og kigget kameraet igennem for billeder fra weekenden. Dette blogindlæg handler nemlig om festivalen VOGELBALL set igennem min linse. Jeg er nemlig vild med at kunne fange de små øjeblikke og ikke mindst finde stemningen frem hos de forskellige kliker rundt på festivals pladsen.

Alt imens jeg hyggede og skålede med de søde tøser ovenover. Vi var en blandet gruppe med 2 dansker, 1 russer og 2 engelske piger. Så søde de allesammen var og selvom vi var noget forskellige allesammen, så havde vi den bedste weekend og et par venskaber blev skabt.

Vogelball er forresten en elektronisk musik festival, hvor man sætter fokus på hipster stilen og om at være sig selv og anderledes. Og samtidig have respekt for dette.
Derudover klæder alle gæster sig ud som fugle – hvilket jeg til at starte med synes at der var lidt fjollet. Men igennem hele aftenen så gav det hele pludselig mening for mig.

Vi startede eftermiddagen med at tage ind til vores makeup-artist og frisør, som skulle sørge for at gøre os dazzling til festivalen. Der var både vild makeup og fjer i håret, som I nok kan se ;-) Jeg blev hurtigt døbt The Evil Elza og The Brown Elza pga. min lange fletning og min krone af fjer og blomster ;-) haha..

Derefter sad vi og sippede vino og spiste lidt fingermad, inden vores fotograf Chris (som var den bedste oversætter for os) kom og hentede os. For inden selve festivalen skulle vi et smut ned på havnen og få taget et photoshoot af alle os piger! Det var super sjovt og ikke mindst fordi grinede hele vejen og vi havde det lidt svært med at tage noget seriøst, da vi allesammen havde fjer flyvende omkring os! haha..

Og så kom vi ENDELIG til festivalen. Og pludselig gik det op for mig, at vi piger faktisk var temmelig underdressed ifht. de andre gæster på festivalen. Folkene omkring os havde gjort sig så umage med både kostume og makeup. Og det virkede så naturligt at skeje sig lidt ud og være anderledes. Så derfor besluttede vi os for at give den gas med både dans og musik.

Festivalen var større end først forventet, så egentlig nåede jeg ikke at komme rundt på hele festivals pladsen.
Det var inde i en slags kæmpe skov med små hyggelige kroge rundt omkring og med masser af scener med enten musik eller foredrag. Og så var der food og drink trucks all over. Og jeg endte selvfølgelig med de lækreste burger og en crépe til dessert – of course ;-)

The girls!

Vi gik og jokede med at vi lignede Spice girls og under photoshootet begyndte vi allesammen at grine hvergang der var en der skreg Spice up your life ;-) Crazy people!

Noget jeg især lagde mærke til på denne festival, var selve festen. Folk var SÅ søde og venlige og der var generelt bare en summen af musik, latter og en hyggelig atmosfære blandt folk. Jeg frygter altid disse festivaler, da folk har en tendens til at blive lidt fjendtlige når der kommer alkohol indenbords, men her viste det sig at det ikke var altafgørende. Folkene havde mere travlt med at hygge sig, få pyntet sig yderligere med glimmer og fjer eller nyde godt af de lækre food trucks rundt omkring.

Så jeg er sikker på at jeg helt klart kommer til Vogelball igen næste år – der er meget jeg ikke har set endnu og det vækker min nysgerrighed :-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VOGELBALL FESTIVAL LOOK